2433022751 Μπουμπουλίνας 36, Φαρκαδόνα, Τρίκαλα mpousiosfarm@gmail.com

 

Φάρμα Μπούσιος
____

τα προιόντα μας
 

Στο κρεοπωλείο ΜΠΟΥΣΙΟΣ, στη Φαρκαδόνα  Τρικάλων, θα βρείτε όλα τα προϊόντα κρέατος, όπως μοσχάρια, χοιρινά, αμνοερίφια, πρόβατα - γίδες και πουλερικά. Όλα τα κρέατα είναι κορυφαίας ποιότητας και κόβονται επί τόπου, ώστε να είναι πάντα φρέσκα και να φτάνουν σε εσάς στην καλύτερη ποιότητα.

 

Χοιρινό
Κεφάλι χοιρινό, Σπαλομπριζόλες, Σβέρκος (λαιμό), Μπριζόλες, Σπάλα, Φιλέτο (ψαρονέφρι), Εντόσθια, Πανσέτα (κοιλιά), Μπούτι Κότσι (Οσομπούκο), Πόδι

Μοσχάρι
Κεφάλι, Σπαλομπριζόλες, Ελιά, Μπριζόλες, Σπάλα, Στήθος, Φιλέτο, Πλευρά, Εντόσθια, Λάπα (κοιλιά), Μπούτι, Κότσι (ποντίκι), Πόδια, Ουρά

Αρνί - Κατσίκι
Κεφάλι, Λαιμός, Σπάλα, Κότσι, Καρέ, Παϊδάκια, Μπριζόλες, Στήθος, Κοιλιά, Σέλα, Νεφραμιά, Μπούτι, Ποδαράκια

Πουλερικά
Κοτόπουλο, Στήθος, Μπούτια, Φτερούγες, Εντόσθια

 

Παρασκευάσματα
Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από παρασκευάσματα όπως μπιφτέκια, σουβλάκια, ρολλά, λουκάνικα, τηγανιές, κοκορέτσι, σίς κεμπάπ, κιμάδες, σνίτσελ και πολλά ακόμα παρασκευάσματα φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά.

 

 

 

Η πολύχρονη πείρα μας εγγυάται την αψεγάδιαστη ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε στο κρεοπωλείο μας στη Φαρκαδόνα Τρικάλων!

Ένα κατάστημα το οποίο έψαχνε ο καταναλωτής, το έχει πλέον κοντά του, για να προμηθευτεί προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα. Μια οικογενειακή επιχείρηση που στηρίζεται και στηρίζει την τοπική κτηνοτροφία.