2433022751 Μπουμπουλίνας 36, Φαρκαδόνα, Τρίκαλα mpousiosfarm@gmail.com
hero image

 

Φάρμα Μπούσιος
____

κρεοπωλείο
 

Το κρεοπωλειο “ΦΑΡΜΑ ΜΠΟΥΣΙΟΣ” δημιουργηθηκε το 2021 απο την νέα γενιά της οικογένειας και συνεχιστές της προσπάθειας που με τόσο κόπο έχει γίνει αυτά τα 30 χρόνια πορείας.

Το Κρεοπωλειο της φάρμας εδρεύει στην Φαρκαδονα Τρικάλων πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων. Ένας όμορφος χώρος, σχεδιασμένος με μεράκι και αγάπη προς το κρέας, με ανθρώπους ειδικευμένους στο κρέας.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών τα κρέατα (μοσχάρι, χοιρινό, πρόβατο, αρνί, κοτόπουλο) σε αμέτρητες κοπές ανάλογα την χρήση που θέλουμε κατά το μαγείρεμα ωστέ να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στο σύγχρονο εργαστήριο που συστεγαζέται με το κρεοπωλείο μας, οι άνθρωποι της επιχείρησης προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων, δημιουργούν νόστιμα και ευφάνταστα κρεατοσκευάσματα απο όλα τα είδη κρέατος.

Το μόνο που απομένει είναι να επισκεφθείτε το κατάστημα κρεοπωλείο ¨ΦΑΡΜΑ ΜΠΟΥΣΙΟΣ” και οι άνθρωποι μας θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσουν και να σας ταξιδέψουν στον κόσμο του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων.

 

Σας περιμένουμε.