2433022751 Μπουμπουλίνας 36, Φαρκαδόνα, Τρίκαλα mpousiosfarm@gmail.com
hero image

Φάρμα Μπούσιος
____

μάθετε για τη φάρμα μας
 

Η “ΦΑΡΜΑ ΜΠΟΥΣΙΟΣ” είναι μια σύγρονη καθετοποιημένη μονάδα στο Ζάρκο Τρικάλων, ανάμεσα απο Τρίκαλα και Λάρισα.
Η δημιουργία της φάρμας πραγματοποιήθηκε το 1991 απο τον Κωνσταντίνο Μπούσιο ιδιοκτήτη της φάρμας, έχοντας στο μυάλο του να δημιούργησει κατι διαφορετικό απο την συμβατίκη κτηνοτροφία της εποχής.

Το όραμα αυτό προήλθε απο την καθημερινή ενασχόληση της οικογενείας με την κτηνοτροφία για πάνω από 60 χρόνια.

Η φάρμα εστιάζεται στην εκτροφή μοσχαριών Ελληνικής κόκκινης φυλής, πρόβατων και αρνιών.
Η εκτροφή των ζώων γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, και η βοσκή τους σε λιβάδια της περιοχής επιλεγμένα προσεκτικά, ετσι ώστε να υπάρχει ένα άριστο περιβάλλον για τα ζώα και την ευζωία αυτών.
Στην "ΦΑΡΜΑ ΜΠΟΥΣΙΟΣ” αυτό που επιδιώκουμε ειναι η σταθερότητα και η διασφάλιση της ποιότητας του κρέατος.


Για την επίτευξη αυτού του στόχου, έχει αποφασιστεί από τους ιδιοκτήτες το  σιτηρέσιο της εκτροφής να παράγεται στις εγκαταστάσεις μας από ανθρώπους ειδικούς στον συγκεκριμένο τομέα, με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας, προσφέρωντας στα ζώα μας την ιδανική τροφή.


Η αγορά των πρώτων υλών για την παραγωγή του σιτηρέσιου πραγματοποιείτε από τους ιδιοκτητές της φάρμας, απο επίλεγμένους παραγωγούς σιτηρών στον Θεσσαλικό κάμπο. Μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες που δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης, προσφέρουν την δυνατότητα ελέγχου των πρώτων υλών κατά την παραγωγική διαδιακασία αλλά και την σωστή διαλογή κατά την συγκομιδή.
Κάθε μέρα το προσωπικό και οι ιδιοκτήτες της “ΦΑΡΜΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ” έργαζονται για να πετύχουν όλα τα παραπάνω, δημιουργόντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή περάστε από το κρεοπωλείο μας για να δείτε την μεγάλη ποικιλία κρεάτων που διαθέτουμε.